Indisk karry med kalkun, blomkål og kikærter

Har du mange gæster og ikke så meget tid, er det nemt og hurtigt at lave en krydret karryret med kød, kikærter og masser af grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skær kalkunbryst i tern, og brun dem i karry og olie i en stor gryde. Pil og hak løg, og brun dem kort sammen med kødet.
2 Tilsæt kokosmælk, og lad det koge op.
3 Hæld bouillon i. Skyl blomkålen, del den i små buketter, og lad dem simre med i 6-8 minutter.
4 Skyl kikærterne. Skyl spinaten. Tilsæt kikærter og spinat, og lad retten koge op.
5 Smag til med salt og peber, og servér med cremefraiche, lune naanbrød og evt. kogte basmatiris.

Tip!

Ønsker du en thai-inspireret frem for indisk, kan du bruge rød eller grøn karrypasta i stedet for tikka masala spice paste. Servér i så fald gerne jasminris til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft