Indisk curry med kylling og røde linser

Der er masser af kraft og varme i denne indisk inspirerede gryderet, som dufter og smager skønt af eksotiske krydderier.

Ingredienser

Sådan gør du

Del kyllingelårene i to, så du har 6-8 stykker i alt. Brun dem i en stor gryde i smør og olie, og tilsæt finthakket løg og hvidløg, ingefær, garam masala og cayennepeber.
Skyl linserne, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Lad det småkoge i 25 minutter under låg.
Tilsæt yoghurt, og lad det småkoge i yderligere 15 minutter uden låg, eller til kyllingen er meget mør, og saucen er tyk. Smag til med salt, og servér straks med masser af koriander og mandler, lune naanbrød og mangochutney ved siden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. januar 2019

Opskrift:

Fotograf: Aller Media