Hytteost med granatæble

Med friske granatæblekerner kan du give din hytteost et lækkert pift, som gør sig perfekt til morgenmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hytteost i en sigte. Pres den let, så væden forsvinder.
Del agurken på langs, fjern kerner med en teske, og skær resten i små terninger.
Del granatæblet, og tag kernerne ud med en teske. Dryp fri for væde i en sigte. Vend sammen med hytteost og agurk.
Krydr med salt og peber. Steg parmaskinke på en pande.
Servér evt. hytteosten med rugbrødschips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck