Hyldeblomst-ispinde med citron

Disse ispinde er supernemme at lave og smager skønt på en varm sommerdag.

Bemærk: Frysetid: Mindst 10 timer (eller natten over).

Ingredienser

Udstyr

seks ispindeforme

Sådan gør du

1Hæld hyldeblomstsaft og danskvand i en kande. Pres citronen og hæld saften i kanden, og rør lidt rundt med en ske.
2Hæld den blandede saft i ispindeformene, og sæt dem i fryseren i ca. 2 timer.
3Stik pinde i isene, når de begynder at blive faste. Stil isene med pinde tilbage i fryseren i mindst 8 timer, før du serverer dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft