Hvid brownie med hurtig jordbæris

En lækker og saftig brownie med hvid chokolade og mandler, en såkaldt blondie. Mums!

Ingredienser

Udstyr

en lille bradepande, 15 x 20 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret i en gryde, og stil det til side. Pisk æg og sukker til en lys og luftig masse.
Riv appelsinskallen fint, og rør skallen i det smeltede smør. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, og rør det i æggemassen. Rør smørret i æggemassen.
Hak chokoladen i store stykker, og vend det i dejen. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Drys med grofthakkede mandler.
Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Lad kagen køle helt af. Sigt flormelis over, og skær den i firkanter.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Blend frosne jordbær, vaniljekorn og flormelis godt sammen i en foodprocessor.
Tilsæt fløde, og blend igen. Smag til med flormelis. Servér til den hvide brownie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth