Hurtigsyltet rødkål med chili

En nem og sprød rødkålssalat, der med garanti smager bedre end købeversionen. Chilien giver salaten et nyt tvist.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit rødkål fint, og hak chilien fint.
Bland hvidvinseddike, vand, sukker, salt og finthakket chili.
Læg rødkålen i en skål, og hæld lagen over.
Rør jævnligt, indtil den skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Inge Skovdal, Skovdal Nordic