Hurtig panderet med kalvekød

Her får du masser af smag med både marsala, kapers og rucola. Mi amor, det er godt!

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kalvekødet hurtigt i lidt olie på en pande ved høj varme, og tag det af panden. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Steg løg, hvidløg og kapers i den samme pande som kødet, til løgene bliver klare. Tilsæt marsala og fond, og kog det ind til ca. halvdelen.
Læg kalvekødet i panden igen, og krydr med salt, peber og fintrevet citronskal. Skru ned for varmen, og rør smørret i lidt ad gangen, så saucen bliver blank.
Skyl rucolaen, tør den, og vend den hurtigt i retten. Den skal blot ned og vende og kun falde lidt sammen.
Riv evt. lidt mere citronskal over umiddelbart inden servering, og nyd retten med godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth