Hotdogs med tomatchutney og 2 slags løg

Hotdogs med hjemmelavet tilbehør løfter den klassiske favorit til nye højder.

Bemærk: Kogetid, tomatchutney: 2 timer. Trækketid, agurker: 1-2 dage.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skyl agurkerne, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et rent sylteglas. Kog de øvrige ingredienser sammen i en gryde, til sukker og salt er opløst. Afkøl lagen helt, og hæld den derefter over agurkerne. Luk glasset til, og stil agurkerne på køl i nogle dage.
2 Skyl tomaterne, skær dem i kvarte, og fjern kernerne. Pil og hak løg og hvidløg groft. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker.
3 Steg løg og hvidløg let i olie i en gryde. Kom alle de øvrige ingredienser i chutneyen, og rør godt rundt. Bring chutneyen i kog, og lad den simre under låg ved svag varme i ca. 2 timer.
4 Pil rødløgene, skær dem i tynde både, og læg dem i et rent sylteglas. Kog de øvrige ingredienser sammen i en gryde, til sukker og salt er opløst. Afkøl lagen helt, og hæld den over rødløgene. Luk glasset til.
5 Pil løgene, skær dem i tykke skiver, og del dem i ringe. Bland mel, salt og bagepulver sammen i en skål. Varm fritureolien op i en gryde.
6 Vend løgringene i melet, så i sammenpiskede æg, og til sidst igen i melet. Steg dem sprøde i olien. Afdryp på fedtsugende papir.
7 Steg pølserne på grillen, og lun brødene. Servér hotdogs med tomatchutney, saltede agurker og 2 slags løg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft