Hønsesalat med asparges og bacon

Hjemmelavet hønsesalat er en sikker vinder på frokostbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør en dressing af skyr, mayonnaise, sennep, karry, salt og peber.
Pil løget, og hak det fint. Hak cornichonerne fint.
Rør løg og cornichoner i dressingen, og vend det sammen med kylling og aspargessnitter.
Steg bacon sprød på en tør pande, og rist brødet på en brødrister eller på panden.
Halvér tomaterne. Læg salatblade på brødet, anret hønsesalaten ovenpå, og pynt med bacon, tomater og karse.

Tip!

Brug gerne rester af en hel kogt kylling. Alternativt kan du stege 1-2 kyllingebryster og rive kødet fra hinanden med to gafler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. december 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth