Hollandaisesauce

Den ægte franske klassiker er et must til nye hvide asparges, til dampet laks og til eggs benedict! Den adskiller sig fra sin fætter, bearnaisen, ved at være smagt til med citronsaft fremfor eddike og estragon.

Hollandaisesauce
0-30 min.

(0)

May 28, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Saucen skiller, hvis den bliver for varm, for æggeblommerne koagulerer, når de når over 80°. Saucen kan dog også skille, hvis du rører i den, når den er for kold, så forbered ingredienserne, og lav saucen umiddelbart inden servering. Du kan godt holde den varm i et vandbad, hvis du holder øje med vandets temperatur.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'