Hjemmerørt tatar med kapers og krydderurter

Har du selv prøvet at lave tatar? Ellers får du chancen her. Det er nemt, det er luksuriøst, og det ser smukt ud på tallerkenen, når du pynter med rødbedespirer og radiser.

Bemærk: Lad evt. tataren hvile lidt på køl inden servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak kødet fint. Pil løget. Hak løg, kapers og urter, og rør det i kødet.
Smag kødet til med lidt citronsaft og -skal, sennep, olie, salt og peber. Sørg for en god balance mellem sødt, salt og surt, og at kødet stadig smager igennem.
Lad evt. tataren hvile lidt på køl.
Rens radiserne, og skær dem i meget tynde skiver. Anret tataren på tallerkner, og pynt med radiser og krydderurter.
Læg en rå æggeblomme på, som punkteres lige inden servering. Servér med ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth