Hjemmelavet waldorfsalat

Waldorfsalat er en rigtig skøn klassiker som passer perfekt til lidt tungere vinter- og efterårsretter. Vil du gerne lave en lidt lettere waldorfsalat, kan du skifte cremefraiche ud med fromage fraiche eller skyr, og få en ligeså smagfuld salat.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skær æbler i fine tern, snit bladselleri i tynde skiver, og halvér druerne.
2Hak valnødderne groft.
3Smag cremefraiche til med sukker, salt og citronsaft.
4Vend dressingen med æbler, bladselleri, druer og valnødder.
5Lad salaten trække på køl i 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth