Hjemmelavet leverpostej med svampe

Intet overgår en lun leverpostej, som man selv har gjort sig umage med at hakke, røre og bage. Svampe og hakket spæk giver leverpostejen en ekstra lækker smag.

Hjemmelavet leverpostej med svampe
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Hakket lever og spæk kan købes i velassorterede supermarkeder. Forholdet mellem lever og spæk varierer lidt afhængigt af producent. Du kan bare følge opskriften her på siden, selvom forholdet mellem lever og spæk måske er lidt anderledes end det, der er angivet i opskriften. Hvis du køber lever og spæk hos slagteren, som også gerne hakker det for dig, kan du selv bestemme, hvor meget du vil have af hver. Bestil gerne i god tid hos slagteren, det vil han værdsætte – så slipper han for at gøre kødhakkeren ren efter leveren på et tidspunkt, hvor der er travlt i butikken. Fald ikke for fristelsen til at droppe det fede spæk – en leverpostej uden spæk bliver tør og grønlig!

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'