Hjemmelavet kalveleverpostej med portvin

Små portionsanrettede leverpostejer, som kan serveres på klassisk vis med rugbrød, rødbeder og sprødstegt bacon.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en blender/foodprocessor, og blend dem til en fin og ensartet masse.
Fordel postejen i små, smurte engangsaluforme eller ramakiner.
Sæt formene i en bradepande med vand i bunden, og bag dem i en 160º varm ovn i ca. 45 minutter.
Skru ovnen op til 200º, og bag postejerne færdige i 10-15 minutter, til de har fået stegeskorpe. Stik i dem med en kødnål for at tjekke, at de er færdigbagte.
Servér varme eller lune.

Tip!

Kalvepostejerne kan bages god tid i forvejen og opbevares i fryseren. Så kan du optø dem og lune dem i ovnen (10-15 minutter ved 200º),den dag de skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft