Hjemmelavet granola

Hjemmelavet granola med tørret frugt smager skønt som topping på yoghurt, skyr eller i en smoothie-bowl. I modsætning til mysli, så tilberedes granola sammen med fedtstof eller sukker. I denne opskrift bages granolaen i ovnen.

Ingredienser

Udstyr

glas med tætsluttende låg

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°.
Hak mandler og hasselnødder groft. Fordel 5-kornsblanding, mandler, hasselnødder, solsikkekerner og hørfrø på en bageplade. Dryp honning over.
Bag blandingen i ca. 20 minutter, til den er gylden. Rør rundt undervejs.
Tilsæt de tørrede tranebær og rosiner, lige når granolaen kommer ud af ovnen.
Lad den køle helt af, og opbevar den i glas med tætsluttende låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth