Hjemmelavet chokoladepålæg

Chokolade, hasselnødder og en smule salt er alt, hvad der skal til for selv at lave det lækreste chokoladesmørepålæg.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist hasselnødderne på en tør pande, til hinderne løsner sig.
Gnid hasselnødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne skilles fra nødderne og kan kasseres (sidder der en smule skal tilbage, gør det ingenting).
Blend nødderne i en foodprocessor, indtil du får en helt glat, cremet nøddesmør.
Tilsæt grofthakket chokolade og salt, og blend igen, indtil chokoladen smelter, og cremen er jævn.
Hæld blandingen i et skoldet syltetøjsglas, og stil den koldt og mørkt.

Tip!

Lys chokolade giver den mest autentiske Nutella-smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling