Hjemmelavede kryddersild med nelliker

Sildene er blevet forkælet med varme krydderier, der sammen skal trække i mindst 2 døgn, før du serverer dem. Kryddersildene holder sig ca. 8 dage på køl, så længe sildefileterne er helt dækket af lage.

Bemærk: Trækketid: Natten over. Marinering: Mindst 2 døgn, gerne op til 1 uge.

Ingredienser

Udstyr

1 sylteglas med låg

Sådan gør du

Læg sildefileterne i en stor skål, og dæk dem med vand. Lad dem stå natten over i køleskabet.
Bring lagereddike, vand, sukker, laurbærblade, peberkorn og nelliker i kog i en gryde.
Tag gryden fra varmen, når sukkeret er smeltet, og lad krydderlagen køle helt af i gryden.
Hæld vandet fra de udvandede sildefileter. Del dem i passende stykker, og læg dem i et skoldet glas.
Fordel krydderlagen over sildefileterne i glasset, sæt låget på, og lad sildene marinere på køl i mindst 48 timer og gerne op til 1 uge.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 25. januar 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann