Hjemmelavede burgerboller

Her får du en knaldgod opskrift på luftige burgerboller, du skal bruge for at lave verdens bedste hjemmebyggede burgere. Det er en ret, de fleste elsker!

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i lunkent vand. Smelt smørret.
Tilsæt de 2 slags mel, salt, sukker og smeltet smør, og ælt godt igennem – evt. på en køkkenmaskine.
Lad dejen hæve 1-2 timer. Del dejen, form den til boller, og tryk dem flade.
Efterhæv på en plade med bagepapir i ca. 30 minutter.
Giv dem et tryk igen, og lad dem hæve 30 minutter mere.
Tænd ovnen på 225°. Pres bollerne en sidste gang, pensl med sammenpisket æg, og drys med sesam.
Bag burgerbollerne i ovnen i ca. 12 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Inge Skovdal, Skovdal Nordic