Hjemmebagte pitabrød med spidskål og tun

Hjemmebagte pitabrød er nemme at lave og smager meget bedre end de købte!

Bemærk: Hævetid: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet, og tilsæt salt. Rør melet i, lidt ad gangen, og ælt i hånden i 4-5 minutter.
Dæk dejen med husholdningsfilm, og lad den hæve i ca. 1 time, til den har dobbelt størrelse.
Slå dejen ned, og del den i 12 lige store dele. Tril dem til runde boller, og rul hver bolle flad med en kagerulle.
Bag pitabrødene i 7-8 minutter i en 250° varm ovn, til de er hævet op og er let gyldne.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Skyl agurken, og skær den i tern. Pres saften af citronen. Vend agurk med citronsaft, olivenolie og sesamfrø, og lad det trække i mindst 15 minutter.
Snit spidskålen fint. Dræn tunen.
Fyld pitabrødene med spidskål, tun, marinerede agurker og spirer, og top med myntedressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth