Hjemmebagte grillede fladbrød med tomat og feta

Der er fladbrød nok til to sultne munde – eller til fire, der gerne vil gemme plads til hovedretten.

Bemærk: Hævetid: Ca. 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet i en skål. Tilsæt olie og salt. Rør mel i, lidt ad gangen, og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur til dobbelt størrelse.
Del dejen i lige store dele, og rul dem ud i ½ cm’s tykkelse med en kagerulle. Bag brødene på en varm grill i 3-4 minutter på hver side.
Skyl tomaterne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på fladbrødene, og smuldr feta udover. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Varm brødene på grillen under låg. Top med kørvel lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth