Hindbærbrus med ribs og ingefær

Servér en forfriskende sommerdrink til hele familien. Der er ingen alkohol i, så børnene kan også få et glas!

Ingredienser

Sådan gør du

Nip ribsene, og læg dem i en gryde med 1 dl vand, sukker og skrællet ingefær. Bring blandingen i kog, og lad den koge i 5-6 minutter, til sukkeret er helt opløst.
Tag gryden fra varmen, og tilsæt hindbær og mynteblade. Lad det afkøle helt.
Hæld den afkølede saft gennem en si og derefter ned i en kande. Mos evt. de hele bær lidt med en træspatel for at få al væde med.
Bland saften med mineralvand i forholdet 1:3, og servér straks med isterninger.

Tip!

Mineralvandet kan erstattes af champagne eller mousserende vin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft