Havregrød med daddelkaramel, abrikoser og pekannødder

Havregrød toppet med karamel lavet af dadler smager helt fantastisk og mætter dejligt.

Havregrød med daddelkaramel, abrikoser og pekannødder
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Lav gerne den krydrede daddelkaramel i forvejen. Den kan sagtens holde sig i op til 1 uge på køl. Er der karamel i overskud, kan den bruges som fyld i kager, som smørelse på brød eller som topping på yoghurt.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Har du en rest havregrød i overskud, er der ingen grund til at smide den ud. Den kolde grød kan indgå i en brøddej eller laves til lækre klatkager. Til klatkager kan du røre 4 dl kold havregrød op med 2 æg, 2 tsk. kartoffelmel og lidt sukker. Steg klatkagerne gyldne i smør på en pande.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'