Hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce

Den kraftige sauce af balsamico og honning giver masser af smag til retten.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber.
Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Rens svampene, og kassér stokkene. Skær svampene i skiver.
Steg svampene i olie på en pande ved høj varme i ca. 5 minutter, til de falder lidt sammen og får stegeskorpe.
Skyl og tør rucolaen; vend den sammen med svampene.
Hæld balsamico og honning på panden, og lad den koge ind til en sauce i ca. 3 minutter.
Anret bøfferne på tallerkener sammen med de stegte svampe.
Dryp balsamicosauce over, og servér med de kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck