Hakkebøffer med kartoffelmos og peberfrugtsalat

En klassisk hakkedreng ved man altså, hvad er. Kartoffelmosen er peppet lidt op med sorte oliven og et drys forårsløg, så den får lidt ekstra kant. Servér hakkebøf og mos med en sesamdressing til.

Ingredienser

Sådan gør du

Form kødet til bøffer. Steg bøfferne godt på begge sider i olie på en pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg bøfferne færdige ved lav varme. Tag dem af panden, og krydr med salt og peber.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Læg dem i en gryde, dæk med vand, og kog dem helt møre. Hæld vandet fra. Rør smør og mælk i, og mos kartoflerne godt. Krydr med salt og peber.
Fjern eventuelle sten fra de sorte oliven, hak olivenerne groft, og vend dem i mosen.
Snit spidskålen fint. Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde strimler.
Rør sesamolie sammen med æbleeddike, salt og peber.
Vend dressingen sammen med spidskål og peberfrugt, og lad det gerne trække lidt.
Skyl og snit forårsløg fint. Servér bøfferne med peberfrugtsalat og kartoffelmos drysset med forårsløg

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth