Hakkebøf med kapers, mozzarellasalat og ristede kartoffelskiver

Disse hakkebøffer får en ekstra lækker smag fra kapers.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kartoflerne, og pil løgene. Skær begge dele i tynde skiver.
Opvarm en pande med olie og smør, og steg kartofler og løg i ca. 15 minutter, til de er møre og sprøde. Krydr med salt og peber.
Rør oksekødet med grofthakkede kapers, salt og peber. Form farsen til flade hakkebøffer, og steg dem på en varm pande med olie i ca. 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Skær hver kugle mozzarella i både. Pil rødløget, halver det, og snit det i papirtynde skiver. Hak basilikum groft. Bland mozzarella, rødløg og basilikum, og krydr med salt og peber.
Top hakkebøfferne med mozzarellasalat, og server straks med de ristede kartofler.

Tip!

Bøfferne kan også laves med hakket svinekød eller hakket kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Colombus Leth