Grove muffins med gulerødder

Havregryn og revne gulerødder giver disse muffins et groft præg og en god krumme.

Ingredienser

Udstyr

høje muffinforme

Sådan gør du

Smelt smørret ved svag varme, og rør det sammen med rørsukker og honning.
Rør salt, bagepulver, natron, havregryn og mel i dejen.
Rør æggene i, ét ad gangen – rør grundigt mellem hvert æg.
Riv gulerødderne, og vend dem i dejen. Justér dejens tykkelse ved at røre lidt mælk i.
Smør formene, og læg en bund af mandelflager i hver. Hæld dejen over, og drys med mandelflager.
Bag kagerne i en 175° varm ovn i 15-18 minutter. Afkøl, og drys med flormelis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Lars Ranek