Grøntsagsspaghetti med kødsauce

Grøntsagsspaghetti er en sjov og nem måde at få ekstra grønt på. Spaghettierne behøver ikke at blive kogt først – den varme kødsauce tilbereder dem lidt ved servering.

Grøntsagsspaghetti med kødsauce
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan også lave grøntsagsspaghetti af kinaradiser. Kog strimlerne i 1-2 minutter for at fjerne den lidt bitre smag. Pancetta kan erstattes af helt almindelig bacon.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Må vi foreslå? Lav en rigtig god omgang spaghetti med kødsauce. Tricket er at tilsætte rødvin og at lade saucen simre en times tid. Find den her: Klassisk spaghetti bolognese.

Måske du også kan li'