Grøntsagspakker med nudler og sojamarineret laks

Lav praktiske portionspakker med laks, nudler og grøntsager, og læg dem på den varme grill.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen ud i store tern på ca. 4 x 4 cm.
Skræl ingefærstykket, og riv det fint. Rør sojasauce, ingefær og rørsukker sammen. Vend laksen i marinaden, og lad den marinere i 20 minutter i køleskabet.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Knæk den træede ende af aspargesene. Rens forårsløg. Skær asparges og forårsløg i 3 cm lange stykker. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skyl sukkerærterne. Vend alle grøntsagerne med olie, salt og peber.
Klip 4 stykker bagepapir og 4 stykker alufolie på 40 x 40 cm. Fordel nudler og grøntsager på bagepapiret, og læg laksen ovenpå. Pak først maden godt ind i bagepapiret og derefter i alufolie. Læg pakkerne på en varm grill, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Vend dem forsigtigt undervejs.
Anret pakkerne direkte på tallerkenerne, drys med sesamfrø, og servér med limefrugt skåret i både.

Tip!

Nudlerne kan erstattes med kogte ris eller små, kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth