Grønne madpandekager

Madpandekager til frokost, så er lykken gjort! Pisk en almindelig pandekagedej sammen, og rør frisk grønkål eller spinat i, så de bliver sundere og får en fin grøn farve.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Pisk æggene sammen i en stor skål, og tilsæt mælk, hvedemel og salt. Rør til pandekagedejen er jævn og sammenhængende.
2 Skyl spinaten eller grønkålen grundigt, og hak den fint. Rør den i pandekagedejen.
3 Steg pandekagerne i lidt smør eller olie på en mellemvarm pande.
4 Fordel skiver af røget laks, en rest stegt kød eller salatgrøntsager på pandekagerne. Hæld evt. en dressing over.
5 Rul pandekagerne, og servér.

Tip!

Fyld de grønne madpandekager med lækre rester fra gårsdagens middag, eller giv forskelligt fyld med i madkassen, som man selv kan rulle ind i pandekagen, når den skal spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Bjørn Jakobsen