Grønkålschips med paprika-dip

Chips af kål? Det virker faktisk! Og den pikante paprikadip fungerer også godt til ovnbagte rodfrugter.

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 135°.
2Skyl og tør grønkålsbladene. Skær stilkene fra. Vend bladene med olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
3Bag grønkålen i ovnen i 45-60 minutter, til bladene er sprøde – hold øje med dem, så de ikke bliver brændte.
4Drys kålchipsene med flagesalt.
5Pil hvidløg, og pres det. Rør det sammen med skyr, olie og røget paprika, og smag til med salt og peber.
6Servér som dip til kålchipsene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth