Grøn poke bowl med sashimi-laks

Denne delikate og farvestrålende poke bowl med sojamarineret sashimi-laks byder på en frisk smagsoplevelse. Selve retten minder om klassiske sushiruller, men er i stedet tilberedt i en skål, der giver plads til endnu flere lækre og sunde råvarer såsom avocado, sukkerærter og radiser. Med denne ret kan du med et snuptag ligne en sand mesterkok i køkkenet – og så er den dejlig nem at trylle frem.


En bid af Hawaii

For at tilføre din poke bowl de helt rette toner af Hawaii, som poke bowls oprindeligt stammer fra, er Kikkoman Poke Sauce ideel og samtidig en dejlig nem løsning. Den kombinerer nemlig en naturlig brygget sojasauce med ristet sesamolie, citronsaft og et pift af chili i én og samme sauce, som er dejlig afbalanceret. Kikkoman Poke Sauce er skabt til at frembringe de naturlige smage i råvarerne i din poke bowl, så den kulørte sushiskål også bliver propfyldt med smag.



Bemærk: Trækketid, ris: I alt 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken. Lad dem afkøle lidt, og fordel dem i bunden af portionsskåle. Stil skålene til side.
Rens fennikel, skær den i tynde skiver på et mandolinjern, og læg dem i isvand. Flæk avocadoer, fjern sten, og skær avocadokødet i skiver. Skyl agurken, og skær den i tern. Rens radiser, og halvér dem. Læg sukkerærterne i et dørslag, og overhæld dem med kogende vand.
Fjern eventuelt skind fra laksen, og skær den i tern. Vend laksen med Kikkoman Poke Sauce og halvdelen af de sorte sesamfrø.
Anret fennikel, agurk, avocado, radiser, sukkerærter, laks og frisk koriander på risene. Drys med resten af de sorte sesamfrø, og servér med ekstra Poke Sauce til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 20. juni 2019

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce