Grøn couscous med forårsløg og krydderurteolie

Couscous er små hvedegryn, som blot skal overhældes med kogende vand og trække i 10 minutter, før de er klar til servering. Her er de smagt til med krydderolie og forårsløg, som giver smag og en flot grøn farve.

Grøn couscous med forårsløg og krydderurteolie
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Couscous er velegnet tilbehør til kraftigt krydrede gryderetter, fx indiske curryer, marokkanske tagineretter eller braiseret kød med masser af sauce. Couscous egner sig også godt som vegetarret serveret med grøntsager og yoghurtdip.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'