Groft sandwichbrød

Et hjemmebagt sandwichbrød er ren luksus og smager bare bedre end den købte version. Husk at sætte rugkernerne i blød aftenen før, du vil bage brødet.

Groft sandwichbrød
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Udblødning, kerner: Natten over. Hævetid: I alt 3 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en stor rugbrødsform, ca. 3 l

Sådan gør du

Tip!

Har du glemt at sætte rugkernerne i blød natten over, kan du i stedet give dem et hurtigt opkog i en gryde med vand. Husk at afkøle kernerne inden brug.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'