Grillet vandmelon og nektarin med honning og lavendel

Prøv en hurtig, lækker og simpel dessert, hvor vandmelon og nektariner marineres i en frisk honningmarinade og grilles. Sammen med en kugle vaniljeis smager det skønt!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær vandmelonen i ensartede, tykke både, så der er én til hver. Skyl nektarinerne, halvér dem, og fjern stenen.
Riv citronskallen, og pres citronsaften. Bland citronskal og citronsaft sammen med honning og lavendel i en skål.
Pensl vandmelon og nektariner med honningmarinaden. Steg dem på grillen i 3-4 minutter på hver side.
Anret den grillede frugt med kugler af vaniljeis, og pynt tallerkenerne med lavendel.

Tip!

Lavendel vil få dessertanretningen til at dufte lifligt og kan i princippet også spises, men man kan også bare lade blomsterstilkene ligge og pynte på tallerkenen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft