Grillet tortilla med parmaskinke og tomatsalsa

Sprødt, blødt, syrligt, skarpt – denne forret med parmaskinke og tomatsalsa har det hele!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak basilikum meget fint. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Hak oliven groft.
Bland basilikum, tomater og oliven sammen med olivenolie, salt og peber.
Grill tortillaerne i 2-3 minutter på hver side på en grill eller grillpande. Læg dem på hver sin tallerken.
Grill parmaskinken i et par minutter på hver side, til den er sprød.
Pil rødløget, og skær det i fine både. Halvér avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i skiver på langs. Pres saften af limefrugter.
Læg stykker af mozzarella, avocado og rødløg på tortillaerne. Fordel tomatsalsa ovenpå, og dryp med limesaft. Pynt med sprød parmaskinke.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck