Grillet laks og grillede grøntsager med skyrdressing

Sund og mættende ret med grillet laks, der samtidig ser rigtig flot og farverig ud.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør laksen godt med olien, og krydr med salt og peber. Steg laksen på en grill eller (grill)pande i 3 minutter på hver side.
Skrub gulerødderne, og flæk dem på langs. Skyl asparges og tomater. Bræk den nederste, træede ende af aspargesene.
Vend gulerødder og asparges i olie og vand, og steg dem på en grill eller en (grill)pande i 2 minutter på hver side. De skal stadig være sprøde.
Hak krydderurterne fint. Rør skyr sammen med krydderurter og fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
Servér laksen med grillede grøntsager, cherrytomater og skyrdressing.

Tip!

Sæt evt. tomaterne på spyd, og grillsteg dem sammen med de andre grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck