Grillet kylling og pastasalat med bagte tomater

Fetaost ristet i ovnen bliver let karamelliseret. Prøv det i en fyldig pastasalat med grillet kylling og honningdressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl og fordel cherrytomaterne i et ovnfast fad, vend dem med olie og peber, og smuldr fetaost over.
Bag tomaterne i ovnen i 25 minutter, til de er rynkede, og fetaen er gylden. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.
Dup kyllingefileterne tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i olie, og skær dem i skiver.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Pisk olie, citronsaft, citronskal, honning og sennep sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i den kogte pasta.
Skyl rucolaen. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Vend rucola, løg, bagte tomater og feta i pastablandingen. Top med skiver af kylling, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 9. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann