Grillet kylling med couscous og tzatziki

Lækker grillet kylling med couscous og tzatziki – en ret hele familien vil synes om.

Bemærk: Grilltid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Del kyllingen i 2. Prik kødet med en gaffel, og pres citronsaft over. Bland krydderierne sammen, og drys dem over kyllingen.
Læg kyllingen på en varm grill, hvor kullene ligger ude i siden. Læg låget på, og steg kyllingen i ca. 30 minutter på hver side, til den er gennemstegt.
Skær squashen i skiver på langs, og vend skiverne med olie. Steg skiverne på grillen i 2 minutter på hver side.
Kog couscoussen som anvist på pakken. Blend basilikum med olie, parmesan, salt og peber. Skyl og hak koriander.
Vend couscoussen med basilikumdressing, optøede ærter og friskhakket koriander.
Skræl gulerødderne, og riv dem fint. Pil og knus hvidløget.
Bland de revne gulerødder, hvidløg og spidskommen sammen med yoghurt, og smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, pensl med olie, og steg dem på grillen i ca. 2 minutter på hver side. Drys brødet med salt før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig