Grillet jomfruhummer med gremolata

Gremolata er ikke bare brugt som pynt eller til garnering, men serveres her som hovedingrediens til disse smagfulde grillede jomfruhummere.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk jomfruhummerne, og fjern tarmen. Pensl jomfruhummerne med olie, og krydr med salt og peber.
Grill dem i 2 minutter med kødsiden nedad på en varm grill eller (grill)pande.
Riv skallen af citronen ned i en skål. Skær citronen over på langs, og grill den, til den har mørke grillstriber.
Rør finthakket persille, finthakket hvidløg, olie og citronskal sammen.
Dryp gremolataen over de grillede jomfruhummere, og pres lidt af den grillede citron over ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth