Grillet hellefisk med kaperssauce

Kaperssaucen smager skønt til den milde fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squashen, og høvl halvdelen i tynde skiver på langs. Den anden halvdel høvler du i lidt tykkere skiver, også på langs. Steg de tykke skiver let på en varm grillpande på begge sider.
Snit spidskålen i tynde strimler. Skyl ærteskuddene (kan du ikke få fat i ærteskud, kan du bruge sukkerærter, som skal skæres i tynde strimler).
Pisk en dressing af olie, balsamico og fintrevet citronskal, og smag til med salt og peber. Fordel dressingen over salaten, lige inden den skal spises. Brug meget gerne også væden, der samler sig fra de grillede squash, i dressingen.
Skær fisken i mindre stykker. Pensl med olie på alle sider, og krydr med salt og peber. Steg den på en varm grillpande 2-3 minutter på hver side.
Hak hvidløg fint, og svits det i olie på en pande i et par minutter, til det begynder at brune.
Tilsæt afdryppede kapers, svits yderligere 1 minut, og tilsæt så fintrevet citronskal og citronsaft. Rør finthakket purløg i saucen.
Servér fisken med kaperssauce og squashsalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck