Grillede majs med barbecuesauce og ost

Grillede majs er noget af det allermest saftige tilbehør, du kan tænke dig. Prøv at dyppe dem i barbecuesauce, og drys dem med ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.
Buk bladene væk fra majskolberne, og fjern de lange hår under bladene.
Bind bladene sammen, og stik selve kolberne ned i gryden, uden at bladene dækkes af vand. Kog majskolberne i 7 minutter.
Afdryp majskolberne, smør dem med barbecuesauce, og grill dem på alle sider, til de er møre.
Smør mere barbecuesauce på løbende, og slut af med at rive cheddar over kolberne.

Tip!

Bladene fungerer som et praktisk håndtag, når majskolberne skal spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth