Grillede koteletter med kartoffelspyd

Saftige koteletter serveret med grillede kartofler på spyd med sesamfrø og chilisauce.

Ingredienser

Udstyr

otte grillspyd

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem akkurat møre i letsaltet vand tilsat hvidløgsfed og myntestilke.
Kassér vand, hvidløg og mynte, og lad kartoflerne køle af.
Fugt kartoflerne med lidt vand, vend dem i hvedemel og derefter i chilisauce og sesamfrø. Sæt kartoflerne på grillspyd.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem på grillen sammen med kartoffelspyddene. Grill dem i ca. 7-10 minutter, eller til de er netop gennemstegte.
Skyl salaten, lad den dryppe godt af. Pres saften af citronen, og vend salaten med olie og citronsaft.
Servér koteletterne med kartoffelspyd, salat, brød og evt. lidt ekstra sød chilisauce.

Tip!

Når man steger nye kartofler på grillen, bliver de lækre, møre og dejligt sprøde. Brug gerne en rest kogte kartofler fra dagen før.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth