Grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme

Fantastisk opskrift på grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme, der tilsammen smager af den klassiske peach melba-yoghurt. Dét er en dessert, der både ser flot ud og helt sikkert vil vække begejstring om bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fersknerne, og grill dem på alle sider på en varm havegrill.
Pil forsigtigt skindet af, og skær dem i mindre stykker. Fordel dem på tallerkener.
Skyl hindbærrene, og fordel dem oven på fersknerne sammen med knuste makroner.
Rør yoghurt sammen med vaniljesukker og sukker.
Fordel yoghurtcremen over dessertanretningerne. Pynt med rød skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth