Grillede asparges med parmesan

Smid dem på grillen, og spis dem med ost. Det trick gælder næsten ALLE grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk den nederste ende af aspargesene. Grill aspargesene i 2-3 minutter på hver side på en brandvarm grill eller grillpande.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Rør sennep, honning, skyllet persille, citronskal og citronsaft samt olie sammen til en ensartet dressing.
Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over de grillede asparges.
Pynt med parmesanflager og persilleblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth