Gravet lam med aïoli

Ligesom laksen plejer at få en tur, bliver lam også lækkert i en gravet udgave.

Bemærk: Trækketid: 2 dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Afpuds lammefileterne for sener. Bland ramsløg, salt, peber og sukker i en stor frysepose.
Læg lammefileterne i posen, og massér dem godt ind i krydderiblandingen.
Luk posen til, og lad det trække på køl i 2 dage. Vend posen efter 1 dag.
Tag lammefileterne ud af posen, og dup dem tørre.
Skær dem i tynde skiver, og servér med salat og aïoli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth