Gravad laks med sennepsfrø og dild

Det er virkelig nemt at lave gravad laks, og det smager jo helt fantastisk. Servér evt. laksen på julefrokostbordet, og spar endelig ikke på dilden.

Bemærk: Trækketid: 1-2 dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Mærk på laksens kødside, om der skulle være et enkelt ben tilbage, og fjern det i så fald.
Rør sukker og salt sammen med sennepsfrø og dildfrø, og fordel blandingen under og over laksen i en bradepande.
Pak hele bradepanden godt ind i husholdningsfilm, og lad laksen trække i 1-2 dage på køl.
Skær laksen i tynde skiver, og servér den med masser af frisk dild, cremefraiche og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth