Gratinerede spinatpandekager med krydret kylling

Pandekager er altid en god idé, ligegyldigt om de serveres som forret, hovedret eller dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spinaten, og blend den hurtigt til en jævn dej i en blender eller foodprocessor sammen med æg, mælk, mel, salt og peber. Steg pandekagerne en ad gangen i smør på en pande.
Pil løg, og skær det i tynde både. Rens peberfrugt, og skær den i tynde strimler. Skræl og riv gulerødder. Skær kyllingefileterne i tynde strimler, og steg dem i olie på en pande i et par minutter.
Krydr med salt og peber. Tilsæt løg, peberfrugt og alle krydderierne, og steg videre i 2-3 minutter, til kødet er gennemstegt. Tag panden af varmen, og vend revne gulerødder, majs og hytteost i kyllingefyldet.
Tænd ovnen på 215°.
Fordel fyldet på de pandekagerne. Fold pandekagerne stramt sammen omkring fyldet, og læg dem tæt ved siden af hinanden i et ovnfast fad.
Drys cheddar over pandekagerne, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er smeltet og gylden.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Rens og snit chilien.
Drys avocado, smuldret salatost, koriander og chili over pandekagerne.

Tip!

En fyldt pandekage er dejlig at have med i madpakken og kan sagtens spises kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck