Granolatoppe med hvid chokolade

Granola er egentlig bare ristet mysli, og det sprøde og søde indspark giver toppene luksuskarakter. Køb gode råvarer – det smager igennem!

Ingredienser

Udstyr

evt. små papirforme

Sådan gør du

Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad.
Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i.
Vend granolaen i chokoladen, og sæt massen i små toppe med 2 skeer på bagepapir eller i små papirforme.
Lad dem køle lidt af, inden du spiser dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Inge Skovdal