Græske frikadeller med rødbedetzatziki og små kartofler i krydderurteolie

Rødbeder er meget dominerende i farven og bliver næsten sorte, når du koger, bager eller steger dem. Hvis du bruger dem rå og vender dem i en lækker yoghurtcreme som her, bliver farven helt skrigende cyklamen.

Græske frikadeller med rødbedetzatziki og små kartofler i krydderurteolie
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Ligger du ikke inde med alle de tørrede krydderurter til frikadellerne, kan du sagtens bruge dem, du har, eller dem, du bedst kan lide. Hvis du har friske krydderurter i vindueskarmen, kan du også hakke dem fint og vende dem i farsen i stedet.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'