Græsk farsbrød med feta og oliven

Her får du en simpel opskrift på godt farsbrød, der med frisk feta, sød peberfrugt og oliven får et græsk strejf. Lav fx en fin og sprød radicchiosalat som tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet med salt. Tilsæt æg, rasp, peber og oregano, og arbejd det godt sammen med kødet.
Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Hak oliven groft. Smuldr halvdelen af fetaen, og rør den forsigtigt i farsen sammen med peberfrugt og oliven.
Tænd ovnen på 180°.
Form farsen til et farsbrød på en bageplade beklædt med bagepapir, og smuldr resten af fetaen over.
Steg farsbrødet i ovnen i ca. 35 minutter.
Del radicchiosalaterne i blade, og skyl dem. Skyl og halvér cherrytomaterne, og anret dem oven på salaterne. Smuldr feta over, og drys med plukket oregano.
Servér farsbrødet med brød og radicchiosalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth